Gal·les aspira a guanyar el Sis Nacions per tercera vegada consecutiva (Foto: Reuters)
Rugbi

França derrota Anglaterra en el partit més interessant de la primera jornada del Sis Nacions

França ha superat Anglaterra 26 a 24 gràcies a un assaig del jove Fickou, en el partit més interesant de la primera jornada del torneig dels Sis Nacions. Gal·les, la vigent campiona, ha guanyat Itàlia (23-15).

La selecció francesa ha remuntat davant Anglaterra en el últim minuts del partit disputat a l'Estadi de França, amb un assaig del jove de 19 anys Fickou. La selecció local, l'última classificada de l'edició de la temporada passada, ha obert diferències en el marcador de bon començament (16-3) només per veure com els anglesos capgiraven el resultat (16-21 amb 20 minuts per jugar-se). L'esforç final de Fickou els ha acabat donant el triomf per 26 a 24 davant de 80.000 espectadors.

Gal.les, la vigent campiona, ha començat la defensa del títol amb una victòria davant Itàlia a Cardiff per 23 a 15. Els locals dominaven 17 a 3 al descans, però els italians han ajustat el marcador gràcies a dos assajos. Els 15 punts aconseguits pels visitants demostren el progrés d'aquesta selecció des que participa en el Sis Nacions. Els gal·lesos volen fer història i ser el primer equip que guanya el torneig tres vegades consecutives.

Espanya, fora del Mundial del 2015

Per altra banda, la derrota d'Espanya contra Rússia (25-28) en la segona categoria dels Campionats d'Europa ha truncat les opcions de la selecció espanyola de classificar-se per al Mundial 2015 d'Anglaterra. De fet, aquesta derrota suposa per a la selecció espanyola haver de lluitar per la permanència en la segona categoria del rugbi europeu.