Pogba celebra el gol de la victòria de França a l'Amsterdam Arena (EFE)
Futbol internacional

França deixa tocada Holanda i Bèlgica i Portugal golegen les dèbils Gibraltar i illes Fèroe

Un solitari gol del jugador del Manchester United ha donat un triomf molt valuós als "blues" a l'Amsterdam Arena en el partit més destacat dels duels de classificació per al Mundial de Rússia del 2018

Actualitzat

França ha deixat tocada Holanda i ha sumat una victòria per la mínima que li aplana la classificació per al Mundial de Rússia del 2018. En el partit més destacat de tots els que s'han disputat aquest dilluns, els "blues" s'han imposat a l'Amstedam Arena amb un solitari gol de Pau Pogba en el minut 31.

El jugador del Manchester United, molt criticat en anteriors ocasions pel seu rendiment amb la selecció, s'ha reivindicat fent el gol del triomf amb un xut llunyà des de 25 metres que ha fet un efecte endimoniat i ha sorprès el porter Stekelenburg. Els "orange" han intentat reaccionar per fer com a mínim l'empat, però, amb aquesta desfeta a casa, es queden en la tercera posició del grup A amb només 4 punts en tres jornades, a tres punts dels líders, França i Suècia, que ha derrotat Bulgària per 3-0.

Pel que fa a la resta de la jornada internacional, Suïssa ha hagut de patir de valent per guanyar Andorra a domicili per 1-2, mentre que Bèlgica i Portugal han golejat les febles Gibraltar i les illes Fèroe per idèntic marcador (0-6). Tot i la golejada dels portuguesos, el madridista Cristiano Ronaldo només ha fet una diana i ha quedat eclipsat pel seu company Adrien Silva, autor d'un hat-trick.

Els resultats de la jornada internacional:

Grup A
Bielorússia, 1 – Luxemburg, 1
Holanda, 0 - França, 1
Suècia, 3 – Bulgària, 0

Grup B
Andorra, 1 – Suïssa, 2
Illes Fèroe, 0 – Portugal, 6
Letònia, 0 – Hongria, 2

Grup H
Bòsnia, 2 – Xipre, 0
Estònia, 0 – Grècia, 2
Gibraltar, 0 – Bèlgica, 6

Anar al contingut