Tenis

França camina amb pas ferm cap a la final de la Copa Davis

Ahir es va disputar la primera jornada de les semifinals de la Copa Davis. En una de les semifinals, França camina amb pas ferm cap a la final de la Copa Davis. L'equip gal domina l'eliminatòria de semifinals contra l'Argentina per 2 a 0. Michaël Llodra i Monfils van donar els dos primers punts de l'eliminatòria per a l'equip francès. L'altra eliminatòria la juguen Sèrbia i la República Txeca. De moment el resultat és d'empat a un, després de les victòries de Tipsarevic pels serbis i de Stepanek pels txecs.

Actualitzat
Després de la victòria de Michaël Llodra contra Juan Mónaco, l'equip sud-americà confiava en David Nalbandian per empatar la sèrie. Però el número 28 del món es va mostrar força desdibuixat en el partit contra Gaël Monfils, a qui només va poder guanyar un set. L'altre jugador francès, Monfils, es va imposar en quatre sets i ara França només necessita un punt per ser a la final. Més igualada està l'altra semifinal, entre Sèrbia i la República Txeca. Radek Stepanek va guanyar Viktor Troicki en el primer partit, però en el segon Sèrbia va aconseguir empatar a un gràcies a la victòria de Janko Tipsarevic sobre Thomas Berdych després de més de tres hores i mitja de partit.

Per altra banda, avui la Federacio Espanyola de tenis ha renovat per un any Albert Costa i Nico Margets com a capitans dels equips espanyol de Copa Davis i Copa Federació, respectivament.



Anar al contingut