Futbol

Fran Sandaza tornarà a vestir la samarreta del Girona FC les dues pròximes temporades

El davanter de Toledo, un dels jugadors més estimats per l'afició de Montilivi, torna al club gironí després del seu pas pel FC Tòquio japonès

Actualitzat

Fran Sandaza tornarà a vestir la samarreta del Girona FC. El davanter de Toledo, un jugador molt estimat per l'afició de Montilivi, s'ha compromès amb el conjunt gironí per a les dues pròximes temporades.

Sandaza es va formar a les categories inferiors del club de la seva ciutat natal per passar després al filial del València i, posteriorment, anar cedit a equips de l'àrea valenciana, com l'Onda i el Puçol. Finalment, decideix deixar el club xe i anar a jugar al Dundee United, de la Primera Divisió escocesa.

Després d'aquesta primera experiència a les illes britàniques, l'any 2009 va fitxar pel Brighton anglès i dos anys més tard va tornar a Escòcia i s'incorpora al St. Johnstone. El seu últim club al Regne Unit va ser el Rangers escocès la temporada 2012-2013.

Després va tornar al futbol espanyol i va firmar pel Lugo. Però és la temporada 2014-2015 quan Sandaza va viure, al Girona FC, el millor any de la seva carrera esportiva. El davanter manxec va marcar 16 gols i es va convertir en la referència d'atac del conjunt de Machín.

Després de ser protagonista d'aquella gran temporada, Sandaza va fitxar pel FC Tòquio, on va jugar l'any passat, i ara torna a les files del Girona, on tornarà a intentar l'ascens a Primera.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut