Futbol

Fran Sánchez: "Només pensem a guanyar el partit contra l'Atlètic de Madrid"

L'entrenador del Barça femení assegura que el seu equip només pensa a guanyar el duel contra les "colchoneras" aquest diumenge al Miniestadi per poder reduir els quatre punts de desavantatge a la classificació

Actualitzat

Diumenge el Miniestadi viurà el clàssic dels últims anys del futbol femení. Cara a cara, els dos equips que s'han disputat les últimes lligues i copes de la Reina i això vol dir un Barça-Atlètic de Madrid. Un partit que serà clau pels interessos de tots dos conjunts en la lluita pel títol.

Després de vuit jornades, les "colchoneras" són primeres amb 24 punts, quatre més que el Barça. En funció del que passi al Miniestadi, la Lliga es pot complicar per a les de Fran Sánchez. El tècnic blaugrana assegura que només pensen en la victòria per poder reduir el desavantatge a la classificació.

"No pensem en això, només pensem a guanyar el partit i reduir aquests quatre punts, però si es posessin a set encara quedaria molta lliga. És evident que ens agradaria estar a menys punts però si es dona treballarem per retallar-los"

Per la seva banda, Vicky Losada ha tret transcendència al partit i ha recordat que encara quedaran moltes jornades per acabar el campionat.

"Després d'aquest partit no s'acabarà el món, encara quedaran 21 jornades i l'any passat vam acabar amb pitjors números si els comparem amb els d'avui. Crec que no hem de fer cap drama, hem de seguir i sobretot arribar bé al mes de maig"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut