Diumenge a les 12.30, a Esport3, es podrà seguir en directe el partit de la Copa EHF entre el Wacker Thun i el Granollers
Diumenge a les 12.30, a Esport3, es podrà seguir en directe el partit de la Copa EHF entre el Wacker Thun i el Granollers
Handbol

Fraikin BM Granollers-KS Azoty-Pulawy SA, segon assalt a la Copa EHF, a Esport3

Diumenge a les 18.55, a Esport3, es podrà seguir en directe el partit de la Copa EHF entre el Granollers i l'Azoty-Pulawy.

Actualitzat

Després de l'empat a la difícil pista francesa del Chambéry, el Fraikin BM Granollers debutarà aquest diumenge al seu pavelló davant el conjunt polonès de l'Azoty-Pulawy, l'actual líder del Grup D de la Copa EHF. Els polonesos van guanyar el primer partit contra el conjunt suís del Wacker Thun per 31 a 29, i arribaran a la capital vallesana en un bon moment de forma. A la lliga del seu país, només el Vive Kielce i el Wisla Plock, dos equips que disputen la Lliga de Campions, han guanyat més partits i, en l'última jornada de la Superlliga polonesa, l'Azoty-Pulawy va guanyar a la pista del cuer del seu grup amb molta comoditat (24-38). A més, en aquest partit, l'entrenador polonès, Daniel Waszkiewicz, va poder donar descans als seus principals jugadors pensant en l'enfrontament de diumenge a la pista catalana.

El Fraikin BM Granollers, per la seva part, també va tenir partit de lliga dimecres, però, a diferència del seu rival polonès, els jugadors que entrena Antonio Rama van haver de patir fins a l'últim moment per guanyar per la mínima a la pista del Recoletas At. Valladolid (30-31). A l'ASOBAL, el Granollers segueix en els llocs capdavanters de la classificació. En principi, Antonio Rama podrà disposar de l'equip de gala per afrontar el debut a casa a la Copa EHF amb el màxim de garanties.

Els comentaris seran de Vicenç Prados i de José Luis Villanueva.

esport3.cat

Anar al contingut