Fotis Katsikaris, en una imatge d'arxiu
Bàsquet

Fotis Katsikaris, nou entrenador del Lokomotiv Kuban les pròximes tres temporades

L'entrenador grec arriba a Krasnodar per substituir el seu compatriota Georgios Bartzokas, nou tècnic del FC Barcelona Lassa

Actualitzat

El Lokomotiv Kuban ha anunciat aquest dilluns el fitxatge de Fotis Katsikaris, que ocuparà la banqueta del conjunt rus durant les tres pròximes temporades. L'entrenador grec arriba a Krasnodar per substituir el seu compatriota Georgios Bartzokas, nou tècnic del FC Barcelona Lassa.

"Estic content per formar part de la família del Lokomotiv i vull començar tan aviat com sigui possible a treballar amb l'equip", ha assegurat Katsikaris. El grec ha explicat que el club rus "és molt ambiciós, com va demostrar la temporada passada a l'arribar fins a la Final Four de l'Eurolliga". "El Lokomotiv em permetrà treballar com a entrenador a un alt nivell en un ambient professional i amb un excel·lent suport dels aficionats", ha afegit.

Katsikaris va debutar com a entrenador ajudant en l'AEK Atenes la temporada 1998-99 i es va estrenar com a tècnic principal en 2003. En 2005, va canviar Grècia per Rússia per signar amb el Dinamo de Moscou, on va estar fins a l'octubre de 2006, quan l'equip es va declarar en fallida. Va ser en aquest moment quan l'entrenador grec va arribar al València Basket, on va romandre fins al novembre de 2008.

El tècnic grec va tenir un fugaç pas per l'Aris de Salònica abans de fitxar pel Dominion Bilbao Basket al gener de 2010, on va romandre fins al final de la temporada 2012-13. Katsikaris va viure la seva tercera etapa al bàsquet espanyol aquest últim curs, dirigint l'UCAM Múrcia.

Anar al contingut