Futbol

Forlín: "És una bona oportunitat per sentenciar la permanència"

El migcampista de l'Espanyol Juan Forlín ha assegurat que el partit contra el València és "una bona oportunitat per sentenciar la permanència", una fet que encara no és matemàtic. Longo s'ha exercitat al marge dels seus companys, ja que encara arrossega molèsties de la luxació a l'espatlla, i també ho farà a part aquest dijous.

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Juan Forlín ha assegurat que el partit contra el València és "una bona oportunitat per sentenciar la permanència", un fet que encara no és matemàtic. "Volem fer-ho davant la nostra afició", ha dit Forlín, que no vol que l'equip es marqui fites quan s'aconsegueixi l'objectiu: "Després ja ho veurem, de moment tenim un partit molt dur".

Forlín ha comentat que no considera que guanyar sigui per celebrar-ho, encara que arribar als 42 punts -en la qual es xifra la permanència-, seria "una revenja" per al mal inici de la Lliga, perquè "la remuntada va ser molt difícil". "El vestidor tenia ganes de demostrar-se a si mateix que podria fer-ho. El nostre grup és molt sòlid i solidari, hi ha molt bon ambient. Sempre ens deixarem la vida", ha afegit el futbolista.

Davant el València, Forlín complirà dissabte cent partits a Primera Divisió: "És una xifra important i em posa molt content. Hi ha hagut bons i mals moments. Tant de bo estigui molt temps aquí, encara que no és una decisió meva, hi ha dues parts implicades. Però no em poso objectius a llarg termini".

Longo treballarà al marge

Samuele Longo s'ha entrenat al marge dels seus companys i també ho farà el dijous, ja que encara arrossega molèsties de la luxació a l'espatlla dreta que va patir durant un partit d'entrenament de dilluns passat, segons ha informat el club. Longo encara és dubte contra el València.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut