L'equip Force India, quart classificat en el Mundial de constructors l'any 2017, ha presentat el model VJM11 (Reuters)
Fórmula 1

Force India, Toro Rosso i Haas presenten els seus monoplaces al Circuit de Barcelona-Catalunya

Tres equips han descobert els seus prototips just abans de començar els tests a Montmeló

Actualitzat

Aquest dilluns ha començat l'última tanda de tests de pretemporada de la Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Abans que els cotxes comencessin a rodar a la pista, a quarts de 10, els equips que encara no havien presentat el nou monoplaça han aprofitat per descobrir-lo. És el cas d'equips com Toro Rosso, Force India o Haas, que han fet un senzill acte a les instal·lacions de Montmeló.  

Entre els que s'han presentat hi ha l'equip de Force India, que no descarta canviar de nom (i de colors) d'aquí al Gran Premi d'Austràlia, el 25 de març, que obrirà la temporada. A l'espera que es tanqui un acord en què fa mesos que treballen, l'equip ha presentat un model completament rosa amb Sergio Pérez i Esteban Ocon al capdavant.

També s'ha presentat Toro Rosso, que confiarà el seu volant al suís Pierre Gasly i a Brendon Hartley, els mateixos pilots que van acabar l'últim Mundial.

Finalment, també s'ha presentat en societat l'equip nord-americà Haas, amb dos pilots més experimentats, com són Romain Grosjean i Kevin Magnussen.

 

Anar al contingut