Sergio "Checo" Pérez i Esteban Ocon han presentat el VJM10 de Force India amb què competiran en el Mundial 2017 de Fórmula 1
Fórmula 1

Force India presenta el sorprenent VJM10 amb què competirà en el Mundial de Fórmula 1 del 2017

Sergio "Checo" Pérez i Esteban Ocon pilotaran un dels monoplaces amb un disseny més innovador de la graella

Actualitzat

Falten poques setmanes perquè comenci el Mundial de Fórmula 1 i molt pocs dies per als primers tests de pretemporada, la setmana vinent, al Circuit de Barcelona-Catalunya. Com cada any per aquestes dates, les escuderies s'afanyen a presentar els monoplaces amb què competiran al llarg de la temporada.

Aquest dimecres ha estat el torn de Force India, que ha mostrat al món el seu VJM10 a través dels seus dos pilots oficials, Sergio "Checo" Pérez i el francès Esteban Ocon.

La nova normativa prevista per al 2017 ha obligat els enginyers a invertir moltes hores a trobar un disseny que generi la màxima eficiència aerodinàmica. A diferència dels bòlids que s'han presentat fins ara, Sauber i Renault, Force India aposta per un morro esgraonat, un plantejament del tot trencador i que podria ser el tret diferencial que donés aquelles dècimes de segon vitals que poden donar un podi.

Abans de començar la temporada, l'escuderia de Vijay Mallya espera igualar o fins i tot millorar la meritòria quarta posició en el campionat de constructors de l'any passat, només superada pels grans equips: Mercedes, Ferrari i Red Bull.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut