Futbol

Fontàs: "Espero complicar-li les coses al Barça"

El jugador del Celta es mostra confiat de cara al partit de diumenge i creu que el Barça no ha tingut prou temps per preparar-se després dels darrers partits de màxima tensió contra el Manchester City i el Madrid i l'aturada de seleccions

Actualitzat

L'exblaugrana Andreu Fontàs creu que no és mal moment per rebre el Barça aquest diumenge a Balaídos tenint en compte que la major part dels seus jugadors tot just acaben de tornar de les concentracions amb les seves seleccions nacionals: "Després de partits amb tanta càrrega psicològica com el City a la Champions i el Madrid en Lliga i ara l'aturada de seleccions, no és mal moment per enfrontar-nos-hi. Se'ls pot fer molt dur".

El defensa espera posar les coses molt difícils i recorda que ja van guanyar el Barça a la primera volta: "Segur que per això vindran amb més ganes, serà un partit complicat, però l'afrontem amb molta il·lusió".

A l'hora de parlar de Messi, més optimisme: "Seria una bona notícia que no jugués a Vigo", en referència a les molèsties que li han impedit jugar els dos partits amb la selecció argentina. "És el millor jugador del món, pot decidir el partit amb una falta o una acció individual, per tant, si no hi és, millor per a nosaltres".

Celta de Vigo i Barça, dos equips clarament marcats per Luis Enrique, mesuraran forces diumenge a les 21.00 a Balaídos.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut