"Fofo", últim fitxatge del Llagostera (UELlagostera)
Segona Divisió

'Fofo' arriba al Llagostera per aportar gol fins a final de temporada

El Llagostera continua reforçant-se per intentar revertir la situació en la qual es troba. L'últim home que arriba a les files del conjunt d'Oriol Alsina és el davanter 'Fofo', que fins ara militava al Mallorca.

Actualitzat

El Llagostera ha fet oficial el fitxatge d'Adolfo Enríquez García 'Fofo', de 23 anys i que arriba al conjunt de la Costa Brava després de rescindir el seu contracte amb el Mallorca. El davanter, que ahir ja va presenciar el partit davant del Lugo al Municipal de Palamós, ha firmat fins a final de temporada i serà presentat en els propers dies. 'Fofo', que amb el Mallorca només havia disputat cinc partits aquesta temporada sense anotar cap gol, havia militat anteriorment al filial del Vila-real i a la Ponferradina on en tres temporades va ser en la darrera quan va explotar amb 10 gols en 33 partits. Aquest fet li va valdre que el conjunt balear el fitxés. 

'Fofo' és el sisè fitxatge d'un Llagostera que busca la manera de revertir la complicada situació en què es troba. Natalio, Marcos Tébar, Álex Cruz, Edu Oriol i José Carlos, són els altres homes que el conjunt blaugrana ha incorporat en aquest mercat d'hivern.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut