Futbol

Florentino Pérez diu a l'assemblea de socis que no pararà fins a aconseguir la desena Champions

El Reial Madrid ha celebrat aquest matí la seva assemblea ordinària de socis. Florentino Pérez hi ha presentat el pressupost per a aquesta temporada i el balanç de la passada: 450 milions d'euros en ingressos i un deute net de 245 milions. Florentino s'ha marcat com a objectiu aconseguir la desena Champions. Entre les propostes que ha anunciat el president blanc hi ha el projecte de cobrir el Santiago Bernabéu amb un sistema per tapar la graderia. Seria el primer camp cobert de la Lliga espanyola. Mentrestant, a la ciutat esportiva, el primer equip de futbol s'ha entrenat aquest matí pensant en el compromís de Champions de dimecres vinent. Serà contra l'Ajax, en un partit que TV3 oferirà en directe i que també es podrà seguir per elsesports.cat.

Actualitzat
Florentino Pérez ha reconegut que el primer any, en la seva segona etapa com a màxim mandatari blanc, ha estat marcat per alguna llacuna, com l'absència de títols. Per aquest motiu ha destacat que no pararà fins a aconseguir la desena Lliga de Campions per al club. El president blanc ha qualificat de digne el treball de Pelegrini i ha justificat la seva destitució perquè la plantilla necessitava un revulsiu. Florentino Pérez també ha dit que va fitxar Mourinho per la seva passió per la victòria. A més ha tingut avui un record per a Raúl González i Guti, als quals ha obert la porta perquè en un futur tornin al club. També ha felicitat Fernando Hierro i Vicente del Bosque per la victòria d'Espanya al Mundial de Sud-àfrica. Pel que fa al bàsquet, ha donat un vot de confiança a l'entrenador de la secció, l'italià Ettore Messina, que compleix la segona campanya al capdavant del conjunt blanc després d'una primera temporada sense títols.

Pel que fa a l'aspecte esportiu, el Reial Madrid ha tornat aquest matí a la feina amb elements del joc per analitzar. Això sí, els blancs van aconseguir sumar els tres punts en el primer partit de Lliga davant de la seva afició. Els homes de Mourinho preparen ja el debut a la Champions dimecres contra l'Ajax al Santiago Bernabéu.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut