Futbol

Florentino esmena Mourinho i assegura que el Reial Madrid té com a principi esportiu "no rendir-se mai"

El Barça s'escapa del segon classificat i també del tercer, el Reial Madrid, que en aquesta jornada ha tornat a cedir punts i ja en té 13 de desavantatge. Mourinho es dóna per vençut i creu que la Lliga és un objectiu "gairebé impossible". Florentino ha esmenat el seu entrenador i ha assegurat que el principi esportiu del Madrid és "no rendir-se mai per difícil que sigui el repte".

Actualitzat
El Barça s'escapa del segon classificat i també del tercer, el Reial Madrid, que en aquesta jornada ha tornat a cedir punts i ja en té 13 de desavantatge. José Mourinho es dóna per vençut i creu que la Lliga és un objectiu "gairebé impossible". Florentino Pérez ha esmenat el seu entrenador i ha assegurat que el principi esportiu del Madrid és "no rendir-se mai per difícil que sigui el repte".

Són les paraules del president "merengue" en un acte solidari que s'ha fet al Bernabéu. Florentino, que no ha acceptat preguntes, ha afegit que donar-se per vençut no és una opció vàlida "ni en l'esport ni en la vida". Missatge clar i evident cap a l'entrenador del primer equip, amb qui ha compartit taula en el tradicional dinar de Nadal del Madrid. Aparentment, conversa distesa entre tots dos.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut