Futbol

Florentino es defensa pel cas del fitxatge frustrat de De Gea i carrega contra la premsa de Madrid

El president del Reial Madrid acusa el Manchester United de falta d'experiència i es queixa que alguns periodistes l'ataquen de forma exagerada

Actualitzat

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va parlar sobre l'intent fallit del fitxatge del porter David de Gea en una entrevista a la Cadena Ser, la nit de dious. El dirigent blanc va dir que no pensa que el Manchester United tingués mala voluntat a l'hora de remetre els contractes tard, cosa que va suposar que l'horari del mercat de fitxatges a Espanya estigués tancat. "Jo crec que el que li falta al United és experiència", ha comentat. "Ells van accedir a negociar el mateix dilluns dotze hores abans i a les 13.30 ja tenien tots els contractes, i no obstant això van trigar vuit hores a retornar-los després de trucar constantment. No crec que tinguessin mala voluntat, devien tenir molta feina".

El dirigent, a més, va voler puntualitzar que la relació amb el club anglès continua sent "bona". No obstant això, tenia algun retret: "El que no entenem és que es trigui vuit hores a remetre uns contractes o que si volen negociar no ho facin el dia anterior", va apuntar Florentino, que va reconèixer que no ha parlat amb el porter després del fitxatge frustrat, però que ha sabut que va quedar "afectat".

Pérez va assegurar que David de Gea havia fet un esforç i ells tenien clar des de feia temps que havia de ser el substitut d'Iker Casillas. "Fa més d'un any que entenem que, per al futur, el substitut d'Iker més adequat és De Gea. El temps passarà, ara tenim Keylor Navas, però també tenim el compromís amb De Gea. Ell havia fet un esforç i no el podíem deixar tirat" , ha exposat.

Els atacs de la premsa

Florentino Pérez també va lamentar que la premsa de Madrid hagi aprofitat aquest cas per atacar-lo, i que se sent perseguit personalment. Fins al punt, va assegurar, que "des de Barcelona em diuen que la premsa d'allà no entén com és que la d'aquí ens ataca tan durament".

Finalment, el president va defensar-se tot recordant que en altres anys també hi va haver jugadors que va voler portar al Reial Madrid i que no va poder aconseguir. "Molts fitxatges han sortit bé, i d'altres no. Tothom sap que he volgut portar Patrick Viera o Franck Ribéry, i que en el de Ronaldo es va creuar una persona que va voler pertorbar el fitxatge. En aquest cas el que és xocant és que si algú vol negociar sigui dotze hores abans".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut