Ricky Rubio, amb crosses després de ser operat del turmell esquerre (EFE)
Bàsquet

Flip Saunders, entrenador dels Minnesota Timberwolves, confirma que Ricky Rubio no jugarà el pròxim Eurobasket

L'entrenador i mànager general dels Timberwolves ha assegurat en la roda de premsa de final de temporada que el base del Masnou no disputarà l'europeu amb la selecció espanyola, per recuperar-se dels seus problemes físics al turmell esquerre

Actualitzat

L'entrenador i mànager general dels Minnesota Timberwolves, Flip Saunders, ha confirmat en la roda de premsa de final de temporada que Ricky Rubio no jugarà aquest estiu l'Eurobasket amb la selecció espanyola a causa dels seus problemes físics.

"Ricky està bé i crec que estarà disponible per quan comencem el training camp", ha comentat Saunders davant els mitjans de comunicació sobre l'estat de Rubio. Quan els periodistes li han preguntat explícitament sobre la seva participació a l'Eurobàsquet, el tècnic dels Wolves ha estat rotund: "Ricky no jugarà amb Espanya".

El base d'El Masnou, que només ha jugat 22 partits amb el seu equip aquesta temporada amb unes mitjanes de 10,3 punts, 8,8 assistències, 5,7 rebots i 1,7 recuperacions, va passar pel quiròfan fa una setmana per solucionar unes molèsties al turmell esquerre.

Anar al contingut