Mathieu Flamini, el futbolista que podria salvar el planeta (Reuters)
Futbol

Flamini podria salvar el planeta i fer-se mil vegades més ric que Messi o Cristiano

El futbolista de l'Arsenal ha presentat un projecte empresarial que ha desenvolupat una substància biològica amb potencial per substituir el petroli

Actualitzat

El francès Mathieu Flamini podria fer història en les pròximes setmanes, i no precisament pel seu talent futbolístic. El mig centre de l'Arsenal acaba de revelar que té inquietuds que van molt més enllà dels terrenys de joc, i ha fet públic un projecte empresarial que pot ser revolucionari per al futur del planeta.

Flamini és un dels principals inversors en una empresa química anomenada GFBiochemicals, que ha descobert una alternativa als combustibles fòssils, que tan preocupen les institucions que estudien el medi ambient arreu del món.

L'empresa ha descobert una molècula biològica basada en un derivat de la cel·lulosa, l'àcid levulínic, que es podria convertir en un substitut del petroli. Flamini ha estat al darrere de GFBiochemicals durant set anys i no ha decidit presentar el projecte fins aquesta setmana. Alguns analistes econòmics ja han estimat el valor de la companyia en uns 30.000 milions d'euros. Una xifra que s'escapa fins i tot de les possibilitats dels millors i més mediàtics futbolistes del món com Messi o Cristiano Ronaldo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut