Luis Enrique, en una imatge recent (EFE)
Futbol

Fins a 18 jugadors del Barça marxen amb les seves seleccions

Luis Enrique es queda amb un planter en quadre just abans del Reial Madrid-Barça del 2 d'abril

Actualitzat

Com és habitual sempre que hi ha una aturada a les competicions de clubs per als partits de les seleccions, Luis Enrique haurà de recórrer als jugadors del filial per poder fer sessions d'entrenament amb garanties.

Fins a 18 jugadors dels 24 del primer equip del Barça han estat cridats per jugar partits amb les seves seleccions.

Dels 6 restants, Sandro està lesionat i Andrés Iniesta ja va ser baixa contra el Vila-real per molèsties. Els únics jugadors totalment disponibles del primer equip que tindrà el Barça durant tota la setmana seran Masip, Douglas, Aleix Vidal i Adriano.

Set vols transoceànics

A aquestes altures de la temporada cal veure com arriben els jugadors després de l'aturada, especialment perquè el següent partit és el clàssic de Lliga al Camp Nou, el dissabte 2 d'abril a les 20.30.

Gairebé un terç dels jugadors blaugranes, entre ells els més destacats, tenen un vol transoceànic. És el cas dels argentins Leo Messi i Javier Mascherano, de l'uruguaià Luis Suárez, del xilè Claudio Bravo i dels brasilers Neymar, Dani Alves i Rafinha. En el cas d'aquest últim, amb la selecció olímpica.

Amb la selecció espanyola hi van cinc blaugranes. S'estrena Sergi Roberto, que ha viatjat a la concentració de Madrid juntament amb Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba i Marc Bartra. A més, Munir jugarà amb la Sub-21.

A més, Ter Stegen (Alemanya), Vermaelen (Bèlgica), Rakitic (Croàcia), Arda (Turquia) i Mathieu (França) han estat reclamats pels seus seleccionadors.

El Barça, que tenia festa aquest dilluns, reprendrà l'activitat aquest dimarts en quadre i no recuperarà la normalitat fins dos dies abans del clàssic.

Anar al contingut