Lliga de Campions

Final de Champions entre el Reial Madrid-Liverpool, primera part sense gols i amb lesions importants

Mohammed Salah, l'estrella del Liverpool i el defensa del Madrid, Dani Carvajal, s'han retirat per lesió durant els primers 45 minuts de la final de la màxima competició europea

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El conjunt anglès ha sortit com un tro a la gespa de l'Estadi Olímpic de Kíev amb la determinació de marcar al més aviat possible. Pressió intimidatòria, màxima velocitat en el joc i passades llargues per sorprendre el conjunt blanc, que, en els primers minuts, ha tingut problemes per asserenar i controlar el partit. Els homes més avançats dels 'reds', el trident Salah, Mané i Firmino, han arribat amb certa facilitat a la porteria de Keylor Navas. Els blancs, en canvi, no han xutat a porteria fins al minut 10 i ha estat amb un innocent i desviat xut de Marcelo.

Al minut 23, Alexander-Arnold ha tingut l'ocasió més clara fins al moment amb una canonada des de dins de l'àrea aprofitant un rebot, però que el porter del Reial Madrid ha pogut aturar amb una gran estirada.

L'estrella del Liverpool, el golejador Mohammed Salah, ha hagut d'abandonar el terreny de joc a la mitja hora de joc per una lesió a l'espatlla a conseqüència d'una mala caiguda durant una lluita per la pilota amb Sergio Ramos. Poc després qui ha perdut un home ha estat el Madrid quan Dani Carvajal també s'ha lesionat.

La marxa inesperada del golejador del Liverpool ha devastat els ànims entre els seus companys fet que ha donat ales al Reial Madrid i ha disposat dels seus millors minuts. Fins i tot ha marcat gol, però el jutge de línia l'ha anul·lat per fora de joc de Benzema.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut