Futbol

Figo assegura que ha jugat amb millors jugadors que Cristiano Ronaldo i Messi

El portuguès, en un acte publicitari a Barcelona, ha sorprès a tothom quan ha explicat que durant la seva etapa com a jugador va jugar amb millors jugadors que Cristiano Ronaldo i Leo Messi
Figo va jugar amb grans jugadors durant la seva etapa com a jugador. (Foto: Reuters)

Figo va jugar amb grans jugadors durant la seva etapa com a jugador. (Foto: Reuters)

Luis Figo ha participat en una campanya publicitària juntament amb el capità del F. C. Barcelona, Xavi Hernández. El portuguès, que durant l'acte ha estat preguntat per temes relacionats amb l'actualitat del futbol, ha deixat clar que els dos jugadors que actualment marquen la diferència són Cristiano Ronaldo i Leo Messi.

Figo, però, no s'ha quedat aquí, i posteriorment ha sorprès a tothom quan ha assegurat que en la seva etapa com a jugador va jugar amb millors jugadors que Cristiano Ronaldo i Leo Messi: "He tingut la felicitat de jugar en la meva època amb grandíssims jugadors, possiblement millors que Cristiano i Messi". En tot cas l'exjugador del Barça i el  Reial Madrid no ha volgut donar cap nom, i ha deixat en la incògnita quins podrien ser aquests jugadors, que segons ell van ser millors que Messi i Ronaldo.