Kevin Durant i James Harden (REUTERS)
Bàsquet

Festival de triples dels Warriors per forçar el setè partit (115-86)

Els actuals campions reaccionen contra les cordes i buscaran una victòria a Houston per ser a la gran final de la NBA

Actualitzat

Els Warriors s'han retrobat amb el seu millor joc just en el moment que més ho necessitaven. Els de la badia de  San Francisco jugaven a casa sense marge d'error amb l'obligació d'igualar la sèrie i dur-la al setè i últim partit. Amb Stephen Curry a gran nivell i un Klay Thompson especialment inspirat, els de Golden State han aconseguit superar als Houston Rockets amb certa comoditat (86-115).

 

El partit no va començar gens bé per als actuals campions. Tot i patir la vital baixa de Chris Paul, els Rockets van sortir a la pista amb molta força i amb un James Harden (32 punts i 9 assistències) especialment entonat. A l'inici de la segona meitat. Els de Texas dominaven el partit amb 10 punts d'avantatge.

Segona meitat espectacular dels Warriors

Amb el partit d'esquena per als de Golden State va aparèixer Klay Thompson (35 punts), una jugador que ha perdut galons des de l'arribada de Kevin Durant a l'equip. L'escorta va anotar 9 triples de 14 intentats, i secundat per un bon Stephen Curry (29 punts i 6 assistències), van donar l'estocada final a uns Rockets, que es van quedar amb nomes 25 punts en la segona meitat.

Dilluns a les 3:00 del matinada es disputa el partit decisiu per saber si els Warriors juguen la seva quarta final consecutiva, o els Rockets donen la sorpresa i disputen les primera final des del 1995.

Anar al contingut