Festival de gols a San Siro entre el Milan i el Manchester United (2-3)

El Milan va fer un molt bon partit a San Siro davant del Manchester United, però els "red devils" van estar més encertats i es van endur la victòria per 2-3 en l'anada dels vuitens de final de la Champions. Ronaldinho, que va tenir una actuació molt destacada, va obrir el marcador ben aviat, però Scholes va empatar abans del descans. Rooney, en el 66 i el 74, va fer dues dianes que semblava que sentenciaven l'eliminatòria, però Seedorf, d'esperó, va retallar diferències i va donar una mica d'esperança als "rossoneri" de cara al partit de tornada. Els anglesos van acabar amb deu homes per expulsió de Carrick.

El Manchester United va fer, possiblement, un pas definitiu per accedir als quarts de final, després de la victòria per 2 a 3. I això que les coses no podien començar millor per al Milan, ja que, en el minut 3, Ronaldinho va aprofitar una errada defensiva per marcar el primer gol. El xut del brasiler toca Carrick, enganya Van der Sar i acaba en gol.

Deu minuts més tard, Ronaldinho demanava penal però l'àrbitre, el portuguès Olegário Benquerença, no li va fer cas. Pressionava el Manchester United, jugava millor i, en el 36, fruit del seu domini, va arribar el gol de l'empat, marcat per Scholes, després d'una precisa centrada de Fletcher. Amb aquest resultat es va arribar el descans.

La segona part va ser pràcticament un monòleg de l'equip anglès i de Rooney, que, en el 66, va desfer l'empat. El davanter d'Old Trafford aprofita una centrada de Valencia, que minuts abans havia sortir al terreny de joc. En ple joc ofensiu visitant, Rooney torna a mullar. Era el minut 74, quan novament de cap envia la pilota a gol, aprofitant, ara, una jugada i la posterior centrada de Fletcher.

En els minuts finals, el Milan va voler trencar la sensació de fracàs que hi havia a San Siro, i una preciosa jugada de Ronaldinho la va acabar, magistralment, Seedorf en gol. L'exjugador del Madrid va marcar amb l'esperó i va tancar el resultat definitiu, que segurament ha decidit l'eliminatòria. Abans d'acabar, l'àrbitre va expulsar Carrick per doble targeta groga. Una anècdota enmig d'un gran partit de Champions.