Mundial

Festa grossa a Zagreb: rebuda multitudinària i rua pels carrers de la ciutat

L'afició de Croàcia acull l'equip com si hagués guanyat la Copa del Món

Actualitzat

Croàcia també està de celebració. Els balcànics han començat ja la seva festa en arribar a l'aeroport de Zagreb, on han estat rebuts per un bon grup d'aficionats. L'equip ha arribat encapçalat pel seleccionador, Zlatko Dalic. El seguien Luka Modric, jugador del Reial Madrid, que ha estat escollit el millor jugador del Mundial. Fins i tot els han posat la catifa vermella per rebre'ls.

Els jugadors també han volgut immortalitzar el moment amb els seus mòbils. El blaugrana Ivan Rakitic ha estat un d'ells. Després de saludar els primers seguidors que els han rebut al mateix aeroport, la selecció croata ha pujat a l'autocar que els ha dut a celebrar el títol pels carrers de Zagreb.

De fet, a la carretera de l'aeroport fins a Zagreb els futbolistes ja s'han trobat amb centenars d'aficionats. Alguns han aconseguit, fins i tot, autògrafs de jugadors, com Rakitic, un dels més aclamats juntament amb Modric. Fins ara, el millor resultat que havia aconseguit la selecció croata havia estat la tercera plaça l'any 1998.

Els aficionats de la selecció de Croàcia han viscut el segon lloc al Mundial de Rússia com una victòria. Bona part dels ciutadans del país ha estat pendent d'aquesta rua. La multitud de gent ha fet que la desfilada avancés lentament. Ha estat una tarda de reconeixement a la feina feta. També el seleccionador Zlatko Dalic duia una samarreta amb el nom de Luka Modric. El madridista ha estat nomenat millor jugador de la Copa del Món 2018.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut