Barça

Ferrer no descarta que Sala i Martín lideri una candidatura i diu que Godall busca una persona que lideri el seu projecte

Falten cent dies justos perquè se celebrin les eleccions a la presidència del Barça i els precandidats van escalfant motors. Un d'ells, Jaume Ferrer, ha estat el primer de participar en uns esmorzars amb la premsa, organitzats per la revista "Don Balón". Ferrer ha fet un repàs de les línies mestres de la seva candidatura i ha deixat clar que compten amb l'actual secretari tècnic, Txiki Begiristain, si bé ha reconegut que aquest vol plegar. A més, ha apuntat a l'entrada del seu company de junta Xavier Sala i Martín l'abril del 2009 com el detonant perquè el president de l'entitat, Joan Laporta, canviés les preferències sobre qui lideraria el continuisme a les eleccions a la presidència barcelonista del 13 de juny.

Actualitzat
En la seva exposició davant un nodrit grup de periodistes esportius, Ferrer ha recordat que la seva relació amb Joan Laporta el 2003 "era molt bona", encara que ja el coneixia des del 2001. "Arran de l'entrada de Sala i Martín l'abril de l'any passat a la junta del Barça, segurament la relació no ha estat la mateixa. Laporta ha canviat la prioritat dels noms que tenia en l'agenda i, segurament, jo vaig deixar d'estar en aquestes prioritats. Però no passa res", ha recordat.

Durant la roda de preguntes, se li ha tornat a preguntar per què no va presentar la dimissió en els moments de màxima crisi en la institució durant els últims anys. "Cal suportar una pressió diària. Jo no vaig dimitir als dos anys -quan ho va fer Rosell-, tampoc quan hi va haver la moció de censura -el 2008- ni després del trist cas de l'espionatge -en què se'l va investigar per part del club-. Si ho hagués fet, hauria estat una sortida fàcil per a mi. Sempre he posat al davant de la meva persona el que crec que és bo per al club", ha justificat.

Ferrer ha reconegut que durant el mandat de Laporta "hauríem d'haver estat més pròxims al soci i haver solucionat els seus problemes", i ha admès: "Quan estàs assegut a la llotja hi ha coses que no t'arriben", motiu pel qual entenen que en la directiva s'han de viure les experiències dels socis.

Sobre les coalicions que es poden produir entre els precandidats i els potencials socis que encara poden aparèixer, Ferrer ha estat directe en referir-se als plans que creu que té en ment el vicepresident primer de l'entitat, Alfons Godall: "Crec que a Godall li agradaria arribar a una entesa amb Ferran Soriano. Godall no té la voluntat de liderar el projecte i està buscant una persona que el vulgui liderar."

Una altra idea que sosté Ferrer és que l'actual tresorer del club i home fort de la candidatura de Godall, Xavier Sala i Martín, encara té temps "per liderar una candidatura", deixant entreveure que sospita que el catedràtic encara podria posar-se al capdavant de la precandidatura en què es troba.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut