Fórmula 1

Ferrari presenta el nou F150, amb el qual vol tornar a conquerir el Mundial de Fórmula 1

Enmig d'una gran expectació, Ferrari ha presentat aquest divendres a Maranello el nou F150, el cotxe amb el qual l'escuderia italiana vol tornar a conquerir el Mundial de Fórmula 1. Amb la presència dels seus dos pilots oficials, Fernando Alonso i Felipe Massa, Ferrari ha estat el primer equip de tota la graella a mostrar la seva nova arma de cara a la temporada que ve, un monoplaça que porta al límit la interpretació dels canvis de reglament, sobretot en l'aspecte aerodinàmic, amb la implantació d'alerons mòbils a la part del darrere i un morro més alt per intentar facilitar els avançaments. Alonso i Massa han estat els encarregats de descobrir la nova bala vermella, l'F150, un cotxe que rep aquest nom en homenatge al 150è aniversari de la unificació d'Itàlia.

Actualitzat
Aquest divendres Ferrari ha presentat l'F150, el seu nou monoplaça per a la temporada vinent. L'acte ha tingut lloc a la fàbrica de l'escuderia italiana, a Maranello, i el número 150 és per commemorar els 150 anys de la unificació d'Itàlia. Aquesta efemèride fa que, aquesta temporada, la bandera italiana tingui una presència més significativa en els monoplaces de l'escuderia vermella.

Han assistit a l'acte, a més dels dos pilots de l'escuderia, Fernando Alonso i Felipe Massa; el president, Luca di Montezemolo, i el director esportiu, Stefano Domenicali. Després de la decepció de l'any passat, Di Montezemolo ha assegurat que faran tot el possible per guanyar un títol mundial que se'ls va escapar en l'última cursa de la temporada.

Les novetats més importants del nou monoplaça són l'adequació del cotxe al retorn del KERS i la implantació d'alerons mòbils al darrere, a més d'un morro més alt i la presència d'una nova tapa del motor en forma d'agulla. Totes aquestes novetats aerodinàmiques intentaran facilitar els avançaments.

Més de 100 mitjans de comunicació provinents de 13 països han viscut, en directe, la presentació d'aquest nou monoplaça, amb el qual Fernando Alonso intentarà conquerir el seu tercer títol mundial, el primer amb l'escuderia italiana. "Afrontem el 2011 amb nous desafíaments i canvis en el reglament, també per a nosaltres. Serà un any difícil i haurem d'aprendre molt", ha reconegut el pilot asturià.

El debut real de l'F150 serà dimarts vinent, dia 1 de febrer, al circuit Ricard Tormo, a Xest, quan comencin les primeres sessions de proves. Hi haurà, encara, quatre tandes més d'entrenaments de pretemporada abans que arrenqui el Mundial, la segona setmana de març, concretament el dia 13 de març a Bahrain.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut