Fórmula 1

Ferrari i Alonso tenen bones sensacions de cara al Gran Premi de Turquia

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a TV3. Avui mateix arrenca el GP de Turquia amb els primers entrenaments lliures, que començaran a partir de les nou del matí i que podran veure en directe pel 33 i pel web elsesports.cat. En un circuit on els Ferrari acostumen a treure bons resultats, Alonso sembla l'únic capaç de posar el contrapunt al domini dels Red Bull en aquest inici de temporada. Webber i Vettel lideren la classificació empatats a 78 punts, només tres més que l'asturià.

Actualitzat
Els mecànics de Ferrari posen a punt l'F-10 per als entrenaments. Al box, silenci absolut. Hi ha feina a fer. En canvi, a Red Bull tenen permís per treballar amb la música ben alta, mostra del bon ambient que es respira a l'equip que comanda el Mundial. Però, malgrat el rosari d'incidents i errors que ha tingut Alonso en aquest començament de Mundial, l'asturià és a només tres punts del líder.

La jornada d'Alonso va acabar ahir amb una foto que sortirà als llibres d'història de Ferrari, al costat del cotxe que disputarà el Gran Premi número 800 de l'escuderia. Alguersuari i De la Rosa també arriben amb els objectius ben clars. El de Toro Rosso, sumar punts una altra vegada, el de Sauber, acabar una cursa d'una vegada per totes i no haver-ne de veure el final des de la barrera.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut