Luca Cordero di Montezemolo, president de Ferrari. (Foto: Reuters)
Luca Cordero di Montezemolo, president de Ferrari. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Ferrari demana un canvi de rumb a la Fórmula 1

El president de Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo, ha enviat una carta als màxims responsables del Campionat del Món de Fórmula 1 per demanar "fer un pas per corregir el rumb que sembla haver pres aquest esport". Segons Ferrari, el seu president ha fet una proposta concreta en forma de carta al titular dels drets comercials, Bernie Ecclestone, i al president del fons propietari de la F1, Donald McKenzie.

Actualitzat

El president de Ferrari Luca, Cordero di Montezemolo, ha enviat una carta als màxims responsables del Campionat del Món de Fórmula 1 per demanar "fer un pas per corregir el rumb que sembla haver pres aquest esport".

Segons Ferrari, el seu president ha fet una proposta concreta en forma de carta al titular dels drets comercials, Bernie Ecclestone, i al president del fons propietari de la F1, Donald McKenzie. "No es tracta d'un ultimàtum ni tampoc d'una amenaça, sinó d'una proposta per convocar tots els implicats en aquesta competició a seure i treure noves idees", informa l'escuderia italiana a la seva web.

Ferrari, immersa en una greu crisi de resultats, creu que "la Fórmula 1 ha d'estar basada en la innovació tecnològica, la investigació i el desenvolupament, però tots amb despeses sostenibles i, sobretot, en l'àmbit d'un producte que pugui oferir espectacle" per atreure socis comercials, patrocinadors i especialment aficionats.

 

Anar al contingut