Futbol

Ferran Soriano nega que el City hagi fet cap moviment per fitxar jugadors del Barça

El directiu del Manchester City ha negat que el club anglès hagi fet cap moviment per fitxar jugadors del Barça, tret de Bravo, que aquest dimecres s'enfrontarà amb el seu exequip

Marc BéjarActualitzat

Ferran Soriano ha admès en una entrevista radiofònica a 'El Món a Rac1' que el Barça és el favorit en el partit d'aquest dimecres. El director executiu dels anglesos assegura que tenir Messi a l'equip, a qui considera el millor jugador de la història, "ho canvia tot". Sobre la possibilitat que l'argentí vesteixi algun cop de citizen, ha explicat que "si algun dia Messi ens truca, li obrirem la porta". Tot i això, ha volgut desmentir que el conjunt de Manchester hagi actuat per fitxar jugadors culers, més enllà de Bravo, porter titular de Guardiola.

En aquesta línia, Soriano ha afegit que la relació amb els blaugrana és molt cordial i que "ens truquem" per evitar trepitjar-nos fitxatges que interessin a un dels dos clubs. Després del seu pas pel Barça, l'exdirectiu ha dit que "Laporta sempre serà un amic". En canvi, ha volgut distanciar-se de Sandro Rossell, després que l'expresident encapcelés una oposició molt dura un cop fora de l'entitat, segons ha explicat ell mateix.

L'empresari de 49 anys acumula ja quatre temporades com a peça important en el projecte del Manchester City. Amb l'arribada de Pep Guardiola a la banqueta aquest estiu, Soriano espera poder fer una passa més endavant. L'objectiu dels anglesos, ha dit, segueix sent lluitar per la lliga i arribar a semifinals de Champions. Aquesta nit, es trobaran la primera pedra de toc en el seu camí cap a Cardiff.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut