Tenis

Fernando Verdasco elimina Nalbandian i es classifica per als vuitens de final de Wimbledon

Fernando Verdasco s'ha classificat per als vuitens de final del Torneig de Wimbledon. El jugador madrileny ha sorprès l'argentí David Nalbandian, quart cap de sèrie, i l'ha superat en 3 sets: 7-6, 7-6 i 6-2. El jugador argentí, que l'any 2002 va arribar a la final, no s'ha trobat mai còmode amb el joc de Verdasco, que arriba als vuitens de final de Wimbledon per primera vegada en la seva carrera, i per segona vegada en un Grand Slam. El seu rival serà el txec Radek Stepanek, que s'ha desfet del valencià Juan Carlos Ferrero en cinc sets, per 5-7, 6-7, 6-4, 6-2 i 11-9.

Actualitzat

Fernando Verdasco és el primer espanyol classificat per als vuitens de final del Torneig de Wimbledon. El tenista madrileny ha donat la sorpresa de la jornada al quadre masculí en derrotar l'argentí David Nalbandian, quart cap de sèrie, i l'ha superat en tres sets: 7-6, 7-6 i 6-2. El jugador argentí, que l'any 2002 va arribar a la final, no s'ha trobat mai còmode. Verdasco arriba als vuitens de final de Wimbledon per primera vegada en la seva carrera. El seu pròxim rival serà el txec Radek Stepanek, botxí de Juan Carlos Ferrero. El valencià ha guanyat els dos primers sets per 7-6 i 7-5 però no ha estat capaç de rematar la feina, i Stepanek ha capgirat el resultat després d'imposar-se en un espectacular cinquè set per 11-9.També han passat ronda dos dels grans favorits a la victòria final. Roger Federer s'ha desfet del francès Nicolas Mahut, i l'australià Lleyton Hewitt, del coreà Hyung-Taik Lee.

Al quadre femení continua sense haver-hi sorpreses destacades i les favorites segueixen passant rondes amb les victòries de Justine Henin i Daniela Hantutxova, mentre que la russa Svetlana Kuznetsova, cap de sèrie número 5 i finalista a Roland Garros, ha quedat eliminada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut