Fernando Roig, president del Vila-real, en una imatge d'arxiu
Futbol

Fernando Roig: "Els àrbitres han sortit de l'estadi amb bosses del Reial Madrid"

El president del Vila-real explica que l'equip arbitral, després de fer un arbitratge favorable al Reial Madrid, se'n va endur un detall del club blanc, que ha mostrat la seva indignació per aquestes declaracions

Actualitzat

El Reial Madrid continua líder a la Lliga Santander però la polèmica no l'abandona. Integrants del Vila-real han manifestat la seva contrarietat després de perdre davant dels blancs (2-3) un partit que els groguets guanyaven per 2-0. Un penal inexistent transformat per Cristiano Ronaldo va facilitar la remuntada blanca mentre, a l'altra banda, el tècnic Fran Escribà era expulsat per protestar.

Però la crítica més singular l'ha fet Fernando Roig, president del Vila-real, que ha explicat: "M'ha cridat l'atenció que l'estament arbitral ha sortit de l'estadi amb bosses del Reial Madrid. No sé què hi portaven però a mi em sembla que no està bé. Al nostre entrenador no li ha fet gens de gràcia que hagin anat a acomiadar-se d'ell amb una bossa del Reial Madrid a l'altra mà", ha dit en una entrevista a la cadena COPE.    

Indignació i malestar al Reial Madrid per les declaracions de Roig

El Reial Madrid es mostra indignat per aquestes declaracions de Fernando Roig, president del Vila-real, referent al fet que no li havia agradat que els àrbitres sortissin de l'estadi de La Ceràmica amb bosses del club blanc. Segons ha pogut saber EFE, aquesta manifestació ha causat un gran malestar a l'entitat madridista, ja que sempre té un detall de cortesia amb l'equip arbitral i sempre es fa després del matx.

Històricament el Reial Madrid té aquest detall i inclou pins, clauers, bolígrafs, productes de marxandatge amb escàs valor material, entre d'uns 25 i 30 euros, i és una cosa que, segons s'indica des del club blanc, fan també la majoria de clubs espanyols.

Anar al contingut