Futbol

Fernando Hierro no continuarà com a director esportiu de la Federació Espanyola de Futbol

Tot i tenir encara contracte en vigor, Hierro ha declinat continuar en el càrrec per emprendre nous projectes professionals després de l'eliminació de la selecció espanyola als vuitens de final del Mundial de Rússia

Actualitzat

Fernando Hierro ha renunciat a seguir com a director esportiu de la Reial Federació Espanyola de Futbol després de l'eliminació de la selecció espanyola als vuitens de final del Mundial de Rússia. Tot i tenir encara contracte en vigor, Hierro ha declinat continuar en el càrrec per emprendre nous projectes professionals.

La Federació Espanyola ha volgut agrair la feina i els valors professionals de Hierro, que va assumir les tasques de seleccionador espanyol després de la destitució fulminant de Julen Lopetegui només dos dies abans del debut a la Copa del Món de Rússia per haver fitxat com a nou entrenador del Reial Madrid.

Hierro havia participat en 4 mundials com a futbolista en actiu i va ser internacional amb la selecció espanyola en un total de 89 ocasions. Entre altres càrrecs, va ser mànager general del Màlaga i entrenador de l'Oviedo

Sense Hierro i Lopetegui, el president de l'RFEF, Luis Rubiales, haurà de decidir la nova estructura tècnica de la selecció espanyola. Ara mateix, els tècnics més ben situats per ser el nou seleccionador són Quique Sánchez Flores, Luis Enrique i Míchel.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut