El McLaren de Fernando Alonso al GP de Bèlgica (Foto: Reuters)
El McLaren de Fernando Alonso al GP de Bèlgica (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso tensa la corda amb Honda en el Gran Premi de Bèlgica

El pilot asturià podria buscar que l'escuderia McLaren canviés de motor

Actualitzat

Fernando Alonso va deixar Honda en evidència amb els nombrosos comentaris i queixes sobre el comportament del seu motor en el Gran Premi de Bèlgica diumenge passat. Amb el seu pilotatge va aconseguir anar setè al final de la primera volta. Després, un per un, l'anaven passant a la recta la major part dels rivals.

Al final, l'asturià es va retirar. Va explicar que tenia problemes en el motor. Posteriorment, els responsables d'Honda van dir que no havien trobat res anormal en el propulsor del McLaren d'Alonso.

La tensió és gran entre el pilot asturià i la casa japonesa. Alonso podria haver forçat la situació a McLaren perquè l'escuderia canviï el motor Honda per un Renault, com el que a Bèlgica va permetre a Daniel Ricciardo acabar tercer o guanyar el passat Gran Premi de l'Azerbaidjan. Hi podria haver un intercanvi de motors entre McLaren i Toro Rosso, que ara fa servir els motors francesos.

Si això no es pogués fer, el pilot asturià tindria diverses opcions. Fitxar per un altre equip, directament Renault, amb qui el seu assessor Flavio Briatore encara manté bones relacions, o Mercedes, que encara no ha confirmat Valtteri Bottas, o retirar-se de la Fórmula 1. Segons ell, la solució d'aquí dues setmanes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut