Alonso al seu cotxe al circuit d'Indianapolis
Alonso al seu cotxe al circuit d'Indianapolis
Automobilisme

Fernando Alonso supera la prova per als debutants a les 500 Milles d'Indianapolis

Abans de poder considerar-se plenament pilot de la Indycar amb permís per competir a les 500 Milles d'Indianapolis, l'asturià ha hagut de superar la mateixa prova que la resta de debutants

Actualitzat

Fernando Alonso ha passat la prova per poder prendre la sortida a les 500 Milles d'Indianapolis. Aquest dimecres ha agafat per primera vegada el volant del McLaren Andretti amb el número 29 que ha de pilotar el 28 de maig i durant una hora ha donat 50 voltes al circuit ovalat.

Bona nota en la seva primera presa de contacte amb el cotxe que conduirà a les 500 milles d'Indianàpolis. L'asturià, però, va esclafar dos ocells involuntàriament quan anava llançat.

Aquest era el test que tots els debutants han de superar abans de poder prendre part en els entrenaments lliures i oficials d'aquesta cursa mítica de la Indycar. L'asturià ha rodat primer 5 voltes on ha arribat de forma progressiva als 335 km/hora, per després completar tandes de 10 i 15 voltes a velocitat superiors fins a superar els 350 km/hora.

Després de baixar del cotxe, Fernando Alonso ha dit que "ha estat una bona forma de començar, tot i que m'ha semblat una mica més difícil a l'inici, i després m'he anat trobant més còmode. Fins ara, el cotxe em pilota a mi i no al revés".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut