Fernando Alonso, somrient (Foto: @FIA)
Fernando Alonso, somrient (Foto: @FIA)
Fórmula 1

Fernando Alonso rep el permís provisional per als primers entrenaments del Gran Premi de la Xina

El pilot de McLaren podrà completar la primera sessió d'entrenaments abans de tornar a passar una nova revisió mèdica. Si la supera, la seva alta ja seria definitiva.

Actualitzat
Fernando Alonso té el permís provisional per participar en el Gran Premi de la Xina. Aquest dijous al matí ha passat un reconeixement mèdic i els metges de la Federació Internacional d'Automobilisme, després d'una llarga deliberació, han donat el seu permís al pilot de McLaren per prendre part en la primera sessió d'entrenaments de divendres.

L'asturià es va perdre el GP de Bahrain de fa dues setmanes per la fractura de costella i el pneumotòrax que va patir en el Gran Premi d'Austràlia de Fórmula 1, la cursa que inaugurava el Campionat del Món el 20 de març.

Alonso ha passat al circuit de Xangai una completa revisió mèdica, de poc més d'una hora. La decisió dels metges de donar-li l'alta s'ha endarrerit, en demanar més informes, cosa que ha provocat nervis i tensió per la llarga espera a l'escuderia McLaren. Finalment, més de 5 hores després dels exàmens mèdics, el pilot ha rebut l'alta provisional.

El dues vegades campió del món amb Renault podrà fer els entrenaments de divendres, però un cop finalitzada la sessió s'haurà de sotmetre a un nou examen per part dels metges de la FIA abans de rebre l'alta definitiva.

Si aconsegueix el permís per participar en el Gran Premi de la Xina, Alonso mantindrà el seu rècord d'haver competit a totes les curses del campionat que s'han celebrat al circuit de Xangai. La primera va ser el 2004, fa 12 anys. Alonso n'ha guanyat dues.

McLaren va sumar els seus primers punts de la temporada a l'últim gran premi disputat, el de Bahrain, gràcies a la desena posició en què va finalitzar el substitut d'Alonso, el vigent campió de la GP2 Stoffel Vandoorne.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut