Fórmula 1

Fernando Alonso ratifica la bona unió Pirelli-Ferrari en les proves d'Abu Dhabi

Després de l'èxit del brasiler Felipe Massa, la unió Pirelli-Ferrari ha tornat a funcionar també de manera formidable a la sessió de proves d'aquest dissabte a Abu Dhabi. L'altre pilot de la marca de Maranello, Fernando Alonso, ha estat el més ràpid de la jornada. Els pneumàtics del fabricant italià Pirelli han estat triats aquest any com el proveïdor únic per al Mundial de Fórmula 1 a partir de l'any que ve i fins al 2013. Per la seva part, el nou campió del món, l'alemany Vettel, ha signat el tercer millor temps del dia, tot just per darrere de l'espanyol i el seu compatriota Michael Schumacher.

Actualitzat
En la seva primera aparició després de la decepció del passat cap de setmana, Alonso, al volant de l'F-10, ha protagonitzat la segona i última sessió de proves amb els pneumàtics Pirelli a Abu Dhabi. L'espanyol ha marcat el millor registre de la jornada (1.40.529) tot i que no ha pogut superar el temps que va marcar ahir el seu company d'escuderia, el brasiler Felipe Massa (1.40.170).
 
Alonso ha rodat per primera vegada amb els pneumàtics per al 2011 de Pirelli i ha acabat la sessió per davant d'un sorprenent Michael Schumacher i el recent campió del món, el també alemany Sebastian Vettel. El de Red Bull ha tingut molts problemes amb les noves gomes -fins i tot ha vist una bandera vermella a causa d'un tall en una de les rodes- i ha signat una sessió força discreta tot i ser tercer. Al seu darrere, Rubens Barrichello ha estat quart, seguit de Kubica i Gary Paffet, provador de McLaren.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut