Fernando Alonso, instants després d'acabar la cursa del GP d'Espanya (EFE)
Motor

Fernando Alonso posa rumb als Estats Units per disputar les 500 Milles d'Indianapolis

El pilot asturià va abandonar el Circuit de Barcelona-Catalunya poca estona després de la cursa per pujar a l'avió que el portarà directament cap als Estats Units, on, només aterrar, es posarà la granota de nou per disputar els primers entrenaments lliures

Actualitzat

Fernando Alonso ja va cap als Estats Units per disputar les 500 milles d'Indianapolis. Just acabar la cursa del GP d'Espanya, al Circuit de Barcelona-Catalunya aquest diumenge, el pilot asturià va atendre els mitjans de comunicació, va fer les maletes i va pujar a l'avió. Espera arribar cap a les 9.00 del matí (hora local) d'aquest mateix dilluns, tot just tres hores abans d'asseure's al volant del McLaren-Honda-Andretti per disputar la primera sessió d'entrenaments lliures. La cursa, però, no serà fins diumenge, 28 de maig, i coincideix amb la data del GP de Mònaco de Fórmula 1.

El de McLaren disposarà de poc més de 12 hores per descansar a l'avió abans no torni estar prement el pedal del gas, però això no és motiu d'angoixa per a l'asturià, que no amaga la satisfacció que sent pel canvi d'aires: "És un repte bonic. Tinc intenció de gaudir de cada minut, mentre sigui a les Indycar series."

Tot i que s'estarà ben bé dues setmanes en terres americanes, l'agenda de Fernando Alonso està d'allò més atapeïda: De dilluns a dissabte, entrenaments, qualificatòria i, la setmana següent, dos dies més de sessions de lliures (dilluns 21 i divendres 26) per acabar disputant la cursa el diumenge 28. Entremig, una infinitat d'actes publicitaris que el portaran per diverses ciutats nord-americanes per promocionar la cursa i per complir els compromisos amb els espònsors.

L'asturià ha explicat que, tal com li estan anant les coses, necessita buscar la motivació a fora i s'ha fixat aconseguir guanyar el que popularment es coneix com "la Triple Corona", que és pujar al calaix més alt del podi del GP de Mònaco de la Fórmula 1 (ho va aconseguir els anys 2006 i 2007), les 500 Milles d'Indianapolis i les 24 hores de Le Mans: "És una gesta que només ha aconseguit un únic pilot en tota la història de l'automobilisme: Graham Hill. És un desafiament, un repte molt difícil, però vull intentar-ho. Només tinc 35 anys, tinc temps."
 

Anar al contingut