Fórmula 1

Fernando Alonso: "Messi és el millor. Guanya els partits quan ningú s'ho espera."

Fernando Alonso ha estat el millor pilot de la temporada. Ho han dit els caps de totes les escuderies que participen en el mundial de Fórmula 1 en una enquesta de la revista "Auto-Sport". El pilot asturià ha tret 71punts al segon classificat, Sebastian Vettel, que va ser el campió. A Fernando Alonso també li han preguntat pel millor futbolista del món. Tot i ser un madridista declarat, ha reconegut que no hi ha ningú com Leo Messi.

Actualitzat
Fernando Alonso ha estat el millor pilot de la temporada. Ho han dit els caps de totes les escuderies que participen en el mundial de Fórmula 1 en una enquesta de la revista "Auto-Sport". El pilot asturià ha tret 71 punts al segon classificat, Sebastian Vettel, que va ser el campió.

A Fernando Alonso també li han preguntat pel millor, però no pas el millor pilot, sinó el millor futbolista del món. Tot i ser un madridista declarat, ha reconegut que no hi ha ningú com Leo Messi. L'asturià ha assegurat que "Messi és el millor", ja que "guanya partits quan ningú s'ho espera".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut