Fórmula 1

Fernando Alonso marca el millor temps en la segona sessió de lliures a Montmeló

Fernando Alonso ha estat el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments lliures en la primera jornada del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya. Darrere l'asturià hi ha els dos pilots de Renault, Giancarlo Fisichella i Heikki Kovalainen. El quart millor temps ha estat per a Felipe Massa; el cinquè l'ha fet Lewis Hamilton, que havia sigut el més ràpid en els primers lliures, i el sisè millor registre l'ha marcat Kimi Raikkonen.

Actualitzat

La Fórmula 1 ha aterrat ja a Catalunya per al quart Gran Premi de la temporada. Fernando Alonso, Lewis Hamilton i Kimi Raikkonen arriben empatats a 22 punts al capdavant del Mundial. Avui, en la primera jornada d'entrenaments, Alonso ha fet el millor temps després de completar 33 voltes al circuit. Ho ha fet a bon ritme. Sembla, doncs, que el nou aleró del seu McLaren dóna bons resultats. Alonso ha utilitzat tres jocs de pneumàtics en la segona sessió d'entrenaments, cosa que li ha permès millorar el seu rendiment. Darrere d'Alonso han acabat els dos Renault, en una molt bona jornada per a l'escuderia francesa. Fisichella ha estat segon i Kovalainen tercer, tot i protagonitzar la virolla més espectacular de la jornada. La resta de favorits han acabat darrere, i també amb algun ensurt. Felipe Massa ha estat quart, malgrat que una curva se li ha indisgestat en alguna ocasió. Lewis Hamilton, cinquè, ha tingut una petita sortida de pista en una "chicane", en què no ha pogut controlar el seu McLaren. Una incidència molt similar a la cua ha patit Kimi Raikkonen. El finlandès ha estat sisè, a gairebé un segon d'Alonso. L'asturià, malgrat tot, no es refia gens dels Ferrari de cara als entrenaments de demà i a la cursa de diumenge.

Espectador de luxe

Michael Schumacher ha vist en directe la primera sessió d'entrenaments. El set vegades campió del món, que recordem que es va retirar al final de la temporada passada, ha passejat pel circuit enmig d'una gran expectació i ha aprofitat per saludar els seus excompanys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut