L'asturià saludant al públic, a Le Mans. (@alo_oficial)
Motor

Fernando Alonso: "L'objectiu és ser campió del món del Mundial de Resistència"

L'asturià ha deixat molt clar que no es conforma només amb guanyar les 24 hores de Le Mans i ha assegurat que disputarà les vuit proves que conformen la competició

Jesús Malagón LázaroActualitzat

Fernando Alonso afronta la temporada 2018 amb molta ambició i, sobretot, amb molta fam de victòries. A més del mundial de Fórmula 1, el pilot asturià, fixat per Toyota per disputar el pròxim Campionat Mundial de Resistència, (WEC) ha confessat que no es conforma només amb guanyar les mítiques 24 hores de Le Mans. Tot i així, sobre la prova francesa ha confessat que "és la prova que més em sedueix, per les seves grans rectes, la velocitat, la nit i la poca il·luminació". El seu principal objectiu és ser campió del món de resistència.

El bicampió del món de Fórmula 1 disputarà el WEC amb el nou Toyota TS050 HYBRID, amb què està fent unes proves a l'Autòdrom Internacional d'Algarve (Portugal). Acostumat a qualsevol classe de circuit, ha admès "la manera de treballar a la Fórmula 1, perquè la forma d'afrontar les curses també ho és".

Una categoria tan professional i avançada com el WEC, farà que, durant el transcurs de la temporada, pugui aprendre moltes coses útils per al futur.

Fernando Alonso

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut