Fernando Alonso no veu clar que McLaren pugui aconseguir grans resultats en la primera cursa del Mundial de Fórmula 1 (Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso: "Intentarem gaudir d'un cap de setmana molt complicat"

El pilot asturià no confia gens en la fiabilitat del motor Honda del seu McLaren, mentre que el responsable de la motorista creu que les millores es notaran ja en la primera cursa del Mundial a Austràlia.

Actualitzat

Fernando Alonso ja ha arribat a Melbourne per disputar el primer Gran Premi de la temporada de Fórmula 1 i, tan bon punt ha aterrat, ha augurat que serà "un cap de setmana complicat" per a McLaren.

Després de dues temporades amb un monoplaça molt allunyat de ser competitiu, el pilot asturià ha pogut comprovar en els tests de pretemporada disputats al Circuit de Barcelona-Catalunya que, de moment, poques coses canviaran més enllà del color del seu cotxe. I és que McLaren ha estat l'equip que menys voltes ha pogut completar en el traçat català i el millor temps que han aconseguit ha estat tres segons per sota dels més ràpids, els Ferrari, una eternitat a la categoria reina de l'automobilisme.

Un cop constatat que la fiabilitat serà, de nou, un dels principals problemes del motor Honda, Fernando Alonso es mostra resignat i evita fer cap pronòstic de cara a la cursa de diumenge: "Intentarem gaudir al màxim del cap de setmana."

En canvi, el cap de la motorista japonesa, Yusuke Hasegawa, es mostra una mica més optimista i s'afanya a subratllar els progressos que han fet al llarg de la pretemporada per assegurar que "finalment l'evolució de McLaren-Honda va en la bona direcció".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut