Fernando Alonso, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso ingressa al Saló de la Fama de la Federació Internacional de l'Automòbil

El pilot asturià, doble campió mundial de Fórmula 1, ja forma part del Hall of Fame integrat pels 33 campions mundials de tota la història

Actualitzat

El pilot espanyol Fernando Alonso ha passat a formar part des d'aquest dilluns del Saló de la Fama de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA), integrat pels 33 campions del món de Fórmula 1, segons ha informat aquest organisme. La cerimònia d'ingrés en el 'Hall of Fame' s'ha celebrat a la seu de la FIA a París.
   
"Una nit emotiva. Gran honor formar part del Hall of Fame de la FIA. Compartir espai amb els grans pilots de la història de l'esport que m'apassiona", ha escrit Alonso, campió mundial de Fórmula 1 al 2005 i 2006, des de París en el seu compte de Twitter.

En el recentment creat Saló de la Fama de la FIA també figuren els noms dels altres 32 campions del món de F1: Mario Andretti, Alberto Ascari, Jenson Button, Jim Clark, Juan Manuel Fangio, Emerson Fittipaldi, Mika Hakkinen, Lewis Hamilton, Mike Hawthorn, Phil Hill, Graham Hill, Damon Hill, Denis Hulme, James Hunt, Alan Jones, Niki Lauda, ​​Nigel Mansell, Nelson Piquet, Alain Prost, Kimi Raikkonen, Jochen Rindt, Nico Rosberg, Keke Rosberg, Jody Schaekter, Michael Schumacher, Ayrton Senna, Jackie Stewart, John Surtees, Sebastian Vettel i Jacques Villeneuve.

Anar al contingut