Fernando Alonso ha fet el millor temps a Silverstone (Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso fa el millor temps en uns tests a Silverstone amb moltes absències

El pilot asturià de McLaren ha marcat un temps d'un minut, 31 segons i 290 mil·lèsimes, un segon i mig millor del gir més ràpid del francès Esteban Ocon, pilot provador de Mercedes

Actualitzat

Fernando Alonso (McLaren-Honda) ha fet el millor temps aquest dimarts a la jornada de tests de Fórmula 1 al circuit de Silverstone, seu diumenge passat del Gran Premi de la Gran Bretanya, que va guanyar l'anglès Lewis Hamilton (Mercedes).

A la millor de les seves 105 voltes, Alonso, que ha rodat un total de 618 quilòmetres, ha marcat un temps d'un minut, 31 segons i 290 mil·lèsimes, un segon i mig millor del gir més ràpid del segon classificat, el francès Esteban Ocon, pilot provador de Mercedes.

Ocon, de 19 anys, ha estat l'únic pilot a més d'Alonso que ha superat els cent girs, encara que el francès ha estat, amb diferència, el que més ha rodat aquest dimarts, en completar un total de 123.   

L'altre espanyol en pista, el madrileny Carlos Sainz (Toro Rosso) ha marcat el sisè temps dels onze pilots que han rodat a la pista britànica en uns tests amb moltes absències.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut