Fórmula 1

Fernando Alonso domina una accidentada tercera sessió d'entrenaments lliures de Mònaco

Fernando Alonso continua demostrant les bones prestacions del seu monoplaça al circuit de Mònaco i ha acabat la tercera sessió d'entrenaments lliures. L'asturià ha marcat el millor temps amb pneumàtics supertous, en una sessió marcada pels accidents. Nico Rosberg i Vincenzo Liuzzi n'han tingut dos sense conseqüències personals però que han obligat a aturar la sessió. Jaume Alguersuari ha hagut d'acabar abans la sessió per una punxada, però ha col·locat el seu cotxe a la vuitena posició.

Actualitzat
La tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Mònaco s'ha vist interrompuda durant tretze minuts, un cop retirat el cotxe de l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), accidentat a la sortida del túnel, i netejada la pista. Rosberg ha abandonat el cotxe pel seu propi peu. Això ha capgirat els plans de la majoria d'escuderies, en una sessió que novament Alonso, com ja havia fet en la jornada del dijous, ha acabat dominant amb solvència.

El pilot asturià ha marcat el millor temps amb els tres compostos de pneumàtics. Primer amb els durs, després amb els tous, i amb els supertous ha deixat el crono amb un gran temps d'1.14.433. Cinc dècimes inferior al de Button, segon, també amb supertous. Felipe Massa, certificant les bones prestacions dels Ferrari en aquest Gran Premi, ha quedat tercer. En canvi, el líder del Mundial, Sebastian Vettel, ha marcat el quart millor registre però sense forçar el joc de pneumàtics supertous.

A sis minuts del final de la pràctica, Vitantonio Liuzzi ha tingut un nou accident que ha tornat a aturar la sessió. Amb molt de trànsit a la pista, cap pilot ha estat capaç de superar els registres. Jaume Alguersuari havia abandonat prèviament la sessió, després d'una punxada en el seu STR6. El català, amb pneumàtics supertous, ha acabat situant el seu monoplaça en la vuitena posició amb un temps d'1.16.617.

A les 14 h, entrenaments oficials del Gran Premi de Mònaco per Esport3 i Esport3.cat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut