La periodista Paola Saluzzi en una imatge d'arxiu
Fórmula 1

Fernando Alonso deixa per oblidat l'incident de la periodista que el va insultar

A través de les xarxes socials, Paola Saluzzi va dir del pilot que era un "tros d'imbècil", un fet pel qual ja s'ha disculpat

Actualitzat

Fernando Alonso no ha volgut donar més importancia al fet que una coneguda periodista italiana, Paola Saluzzi, de Sky l'hagués insultat anomenant-lo "tros d'imbècil".

La presentadora del telenotícies del canal italià va publicar un missatge al seu compte de Twitter en què manifestava una certa rancúnia contra Alonso i deia que, si a Ferrari el recordaven per alguna cosa, seria per "arrogant, envejós i un tros d'imbècil".

 Saluzzi va recapacitar aviat després de les reaccions de rebuig que el tuit va provocar i fins al moment ha escrit diversos missatges de disculpa. "Vaig parlar, estúpidament, com a aficionada", diu en un d'ells. Tot i la correcció, Sky ha decidit sancionar-la amb una semana de suspensió de feina i sou.

Per la seva banda, Fernando Alonso ha intentat entrar el mínim posible en la polèmica. "Si s'ha disculpat, girem full. No hi ha cap problema", ha assegurat quan li han preguntat durant els entrenaments del Gran Premi de Bahrain d'aquest cap de setmana.

L'ara pilot de McLaren ha aprofitat, però, per expressar que s'estimaria més que el critiquessin pel seu rendiment personal i que aquestes crítiques mai arribessin a l'extrem d'allò personal. Irònicament, ha rematat: "Això demostra com m'estimen ara a Itàlia. Els vull dir que jo també els estimo."

Anar al contingut