Fórmula 1

Fernando Alonso debuta avui al circuit de Montmeló amb el nou F138

El pilot asturià prova avui, per primera vegada, el nou F138, amb motiu de l'arrencada de la segona tanda d'entrenaments de pretemporada de la Fórmula 1, que reunirà durant quatre dies les onze escuderies que competiran en el Mundial, que començarà el 17 de març al circuit australià d'Albert Park.

Alonso a Montmeló (foto: Reuters)

El pilot espanyol Fernando Alonso provarà avui, per primera vegada, el nou F138, amb motiu de l'arrencada de la segona tanda d'entrenaments de pretemporada de la Fórmula 1, que reunirà durant quatre dies al circuit de Montmeló les onze escuderies que competiran en el Mundial, que començarà el 17 de març al circuit australià d'Albert Park.

Alonso ha estat enllestint en les últimes setmanes la seva preparació física, cosa que va fer que, en les primeres sessions d'entrenaments que es van fer a Jerez del 5 al 8 de febrer passats, el pilot asturià no hi fos present.

A Barcelona, Alonso rodarà amb el Ferrari dimarts, dimecres i dijous, i el seu company Felipe Massa li agafarà el relleu divendres.

Al circuit de Montmeló també tindrà lloc dimarts la presentació de l'equip Williams, que posarà en escena el seu nou monoplaça, el FW35, amb el qual es completarà la graella de sortida de les onze escuderies.

Aquesta segona tanda d'entrenaments de pretemporada s'allargarà durant quatre dies, i n'hi haurà una altra, l'última, del 28 de febrer al 2 de març, al mateix escenari.