Motor

Fernando Alonso anuncia que no competirà a la Fórmula 1 la temporada que ve

Després de quatre temporades sense un monoplaça competitiu des que va deixar Ferrari i va tornar a McLaren, el pilot asturià fa un cop de timó a la seva carrera

Ja en té prou. Fernando Alonso ha anunciat que no continuarà a la Fórmula 1 la temporada que ve. Sense concretar on anirà, en un vídeo a les xarxes socials dona a entendre que té altres reptes. Diversos mitjans apunten que compaginarà la Indy Car amb la resistència, un altre tipus de competició que, com a pilot, el motiva molt més després d'acumular quatre temporades en blanc al volant d'un McLaren que està molt lluny dels podis.

L'asturià ja sap què és competir a les Indy Car Series. De fet, el 2017 va córrer les 500 Milles d'Indianapolis, on va arribar a liderar la cursa en diversos moments, però el seu monoplaça va acabar tenint problemes al motor i es va veure obligat a abandonar. També ha provat amb la resistència, on ha acumulat bones sensacions i sobretot s'ha retrobat amb la victòria.

Alonso mai s'ha amagat que li encantaria aconseguir la triple corona o el que és el mateix, guanyar un Mundial de Fórmula 1 o el GP de Mònaco, que ja ho té; les 24 hores de Le Mans, que les va aconseguir el passat mes de juny i les 500 Milles d'Indianapolis que és l'única competició que li falta. Avui per avui, l'únic pilot que ha aconseguit aquesta gesta és el mític Graham Hill.

Amb dos títols Mundials de Fórmula 1; 32 victòries; 22 poles; 97 podis i 17 anys de competició, Fernando Alonso baixarà del seu Fórmula 1 al final d'aquesta temporada, el 25 de novembre al Yas Marina Circuit d'Abu Dhabi signant unes fites que han estat a l'abast de molt pocs.

De retruc, la renúncia de Fernando Alonso catapulta Carlos Sainz cap a McLaren la propera temporada segons diuen diverses veus del Paddock.