Fórmula 1

Fernando Alonso agraeix les mostres de suport i assegura en un tuit "ens veiem molt aviat a la pista"

El pilot de McLaren va topar amb un mur diumenge passat al Circuit de Barcelona-Catalunya i va perdre la consciència durant una estona, cosa que va activar el protocol de seguretat

Actualitzat

El pilot asturià de McLaren ha enviat un vídeo de tranquil·litat a tots els seus seguidors via Twitter, després de l'impacte que va rebre en xocar contra una paret durant els entrenaments al Circuit de Barcelona-Catalunya diumenge passat.

"Ens veiem molt aviat a la pista", aquest és el missatge que envia el pilot, que ha volgut agrair totes les mostres d'afecte rebudes durant els tres dies que ha estat hospitalitzat a l'Hospital General de Catalunya.

"Estic perfectament, m'hauria agradat estar present als tests aquest cap de setmana, però la recomanació, segons els doctors, és de fer repòs uns dies", explica Alonso. "Vull donar-vos les gràcies per tots els missatges de suport i d'ànim que m'han arribat i molt aviat ens veurem a la pista; donar-vos les gràcies de tot cor", afegeix.

El pilot va topar amb una paret a uns 150 km/h i va perdre la consciència durant una estona, cosa que va fer que s'activés el protocol de seguretat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut