Zeljko Obradovic buscarà la seva desena Eurolliga
Bàsquet

Fenerbahçe-Zalgiris i Reial Madrid-CSKA de Moscou: avui, les semifinals de l'Eurolliga per Esport3

El Fenerbahçe de Zeljko Obradovic inicia la defensa del títol contra el Zalgiris de Saras Jasikevicius (18.00). En l'altra semifinal, el Reial Madrid se les haurà amb el CSKA de Moscou (21.00)

Actualitzat

La "final four" de Belgrad comença aquest divendres amb els dos partits de semifinals, que es podran veure en directe per Esport3.

Els vigent campió, el Fenerbahçe, obre el teló a partir de les 6 de la tarda mesurant les seves forces amb la revelació de la temporada, el Zalgiris Kaunas. O el que és el mateix, el mestre Zeljko Obradovic serà desafiat per Sarunas Jasikevicius, el seu deixeble avantatjat.

La segona semifinal enfrontarà a partir de les 9 el Reial Madrid amb el CSKA de Moscou. L'equip blanc, que ha patit lesions durant tota la temporada, ha arribat a la cita amb tots els seus jugadors disponibles, tot i que alguns, com Facu Campazzo o Sergio Llull, poden estar curts de forma per rendir al màxim en un torneig tan exigent. Però el CSKA es troba en una situació similar amb jugadors com Nando de Colo o Kyle Hines. Qui tindrà minuts en l'equip mioscovita serà l'exmadridista Sergio Rodríguez.   

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut