Felipe Sanchón, entre el president Francesc Rebled i el director esportiu, Oriol Alsina. (Foto: www.gironafutbolclub.com)
Girona

Felipe Sanchón renova amb el Girona dues temporades més i una altra opcional

El davanter Felipe Sanchón ha renovat el contracte amb el Girona, que s'acabava el juny d'aquest any, per dues temporades més amb opció a una altra. El director esportiu del club, Oriol Alsina, ha afirmat que "Felipe és un jugador referència del Girona i clau en el nostre projecte. Renovar-lo ha estat una prioritat".

Actualitzat

El davanter Felipe Sanchón ha renovat el contracte amb el Girona, que s'acabava el juny d'aquest any, per dues temporades més amb opció a una altra.

El director esportiu del club, Oriol Alsina, ha afirmat que "Felipe és un jugador referència del Girona i clau en el nostre projecte. Renovar-lo ha estat una prioritat". Alsina ha afegit que el futbolista "ha demostrat que estima el Girona, s'ha guanyat la renovació".

Felipe, de la seva banda, ha explicat que l'acord al qual s'ha arribat avui "és una alegria, perquè el Girona és el club on millor he estat i renovar em dóna confiança i estabilitat".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut