Espanyol

Felipe Mattioni es lesiona al genoll esquerre i estarà uns sis mesos de baixa

Mentre s'acaba de tancar l'arribada de Sergio García i la possible sortida de Moisés Hurtado, l'Espanyol s'ha entrenat aquest dimecres. La sessió era a porta tancada. La primera de la temporada. Normalment, els dimecres parla Pochettino, però el protagonista a la sala de premsa ha estat el doctor Jordi Marcos. El cap dels serveis mèdics ha explicat que a l'entrenament Felipe Mattioni ha fet un moviment en fals amb el genoll esquerre i s'ha hagut de retirar. La ressonància magnètica ha confirmat que té una lesió del lligament creuat anterior del genoll esquerre i haurà d'estar uns sis mesos de baixa.

Actualitzat
L'Espanyol s'ha quedat sense Felipe Mattioni fins al febrer. Una topada en la sessió a porta tancada d'aquest dimecres ha significat el temut diagnòstic: trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre. L'exjugador del Mallorca, que només ha pogut jugar 25 minuts en la final del Carranza, passarà per quiròfan els pròxims dies i s'estarà sis mesos fora de combat. Per sort per a Pochettino, la posició de lateral dret és la més ben coberta en el vestidor periquito, amb Chica, que va firmar un gran curs la temporada passada, i Galán, repescat del Girona i que també pot fer les funcions de central, una altra de les places en què l'Espanyol va coix.

Preocupació per De la Peña

Al cap dels serveis mèdics del club també se li ha preguntat per l'estat d'Iván de la Peña, que continua sense treballar amb els seus companys. Pel doctor Marcos, ara mateix res és descartable. El doctor espanyolista ha argumentat que De la Peña té símptomes similars als de la síndrome compartimental que va tenir a la cama dreta i que el va obligar a passar pel quiròfan durant la temporada passada. "Ara cal esperar dues setmanes o tres per veure si es descarta o no aquest diagnòstic. En funció de com es trobi en aquest temps s'haurà de prendre una determinació o una altra. Si té una síndrome compartimental és possible que es requereixi la intervenció, com ja va succeir a l'altra cama, però de moment és preferible seguir amb el tractament conservador".
 
Dátolo es recupera bé

Finalment, Jordi Marcos ha confirmat que Dátolo continua fent la recuperació al marge del grup, però que espera que estigui en condicions per al primer partit de Lliga davant del Getafe.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut